29 Ocak 2010 Cuma

İnternetten Para Kazanın .



Farklı reklam karşılığında kazanç elde edilen firmalarda vardır. Mesela "Süper Teklif". Sadece e-mail okuyarak ve çıkan bazı reklamlara tıklayarak kazanç sağlayabiliyorsunuz. Bir Hitay Yatırım Holding kuruluşudur. Burada da 100 tl'ye ulaştığınızda ödemeniz yapılıyor. Zaten profil bilgilerinizi eksiksiz girdiğiniz zaman belli bir miktarı kafadan reklama hiç tıklamadan da kazanıyorsunuz. Sonrası yolladığı reklamlara tıklamaya kalıyor. Ben kayıtlıyım ve şimdilik buradan da memnunum. Buyrun buradan hemen kaydolabilirsiniz.

Kurduğunuz site veya bloglardan kazanç elde edebilirsiniz. Dünyanın en büyük ve güvenilir reklam verenlerinin başında Google Adsense geliyor. Ne kadar getirisi olduğunu söylemeyeceğim ama Google ile aramızın iyi olduğunu düşünüyorum . 100$ olduğunda bir sonraki ödeme zamanında ödemeyi yapan bir sistem de denilebilir. Çek veya Eft yoluyla kolayca ödeme alabilirsiniz.

Bir diğer olay da Adtech'tir. Mantığı Google'a benzer ama bence Google'a göre çok daha az kazandırıyor. Tek iyi yanı 20$ olduğunda ödeme yapması. Ama 0,03 gibi rakamlarla ne zaman 20$ olur allah bilir. :)


Kısacası bana sorarsanız Google Adsense ve Super Teklif'i tek geçerim. İleride daha da memnun kaldıklarım olursa yine bu blogdan sizi haberdar ederim.

SüperTeklif'e üye ol, sen de kazan!


Facebook'ta Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder